Doftar gott

Jag fick en förpackning med 4 små flaskor duschgel från Molton Brown av Anita i julklapp.

Och de doftar så himla gott!!! Önskar doften höll sig längre, jag är beroende.

Nu har nästan all snö smält. I förrgår satt jag och jobbade när det plötsligt smällde till rejält på balkongen. Jag hoppade högt på kontoret! Tänkte att tanten ovanför ramlat ner från sin balkong. Jag for ut och såg efter, men det var bara ett sjok snö som släppt från taket. Phu! Det var rätt mycket snö då, och solen sken så det var takdropp. Underbart!

Fick tips om att det finns drop in ( apropå takDROPP. Hö hö!) för Covidvaccin i centrum. Det hade jag helt missat! Så jag ska testa om jag kan få min 3:e dos där, så kan jag avboka den bokade tiden på andra sidan stan. Vore toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s