Min lördag

Igår plockade jag i ordning lite här hemma, satte upp köksstolarna på bordet och dammade och dammsög hela lägenheten. Vilket var välbehövligt… Och skurade toa och handfat, så klart.

Agneta kom och jag plockade upp henne i centrum och vi åkte och köpte indiskt och tog med hem till mig.

Packade upp maten och öppnade en flaska vin, dukade och tände ljus. Och sen åt vi gott och babblade en bra stund. Så mysigt! Det var ett tag sen vi sågs, så det var kul att ses!

Sen flyttade vi in i vardagsrummet och tog varsin kaffe och babblade vidare. Satte på TV:n och såg på Stjärnorna på slottet. Det var David Lagerkrantz dag. Och han verkar vara så trasig, stackaren. Han kände aldrig att han dög, var tillräckligt bra, i sin pappas ögon. Och det har följt honom genom livet, den känslan.

Sen kollade vi på En brittisk skandal. Så bra och välgjord! Vilket j*kla äktenskap!

Vi åt oxå M-kulor… Och för första gången på jag vet inte hur länge fick jag en rejäl dumpning. Fick hjärtklappning och toksvettades! Stackars Agneta blev skärrad och vågade inte åka hem och lämna mig. Men jag förklarade att det bara är att vänta ut det, inget farligt och det går över. Och som alltid så vill jag ha nåt att äta då, så hon fixade en knäckemacka med ost som jag knaprade i mig, och efter en stund så klingade det av.

Nu håller jag tummarna för att han som sagt att han ska komma och hämta sängen faktiskt gör det. Vore så smidigt!!

3 reaktioner på ”Min lördag

  1. Åratal efter min Gbp dumpar jag fortfarande massor med ggr i månaden. Jag lär mig Aldrig verkar det som. Dock blir jag inte riktigt lika dålig som jag blev i början 🙂
    Hoppas du blir av med sängen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s