Söndagsaktiviteter

Nettis messade och frågade om jag hade Covidtest hemma. Vilket jag inte hade. De kände sig lite förkylda, och på 1 av apoteken i mitt centrum fanns det kvar test enligt nätet. Så strax innan de öppnade knatade jag upp till centrum, och väntade utanför tills de öppnade.

Det kom fler så det var en kö, med mig först, som väntade när de låste upp. Och jag hörde att fler skulle köpa test, så jag var glad att jag kom in först.

Jag köpte även till mig själv, när eller om jag får symtom så kan jag ju inte ge mig ut. Så lika bra att ha hemma!

Hem igen från apoteket. Väntade på att han som skulle hämta sängen skulle komma. Och han kom! En ung kille som precis avslutat sina studier, fått arbete och bostad. Men inte fått nån lön än, och behövde möbler. Han var SÅ tacksam! Han var ganska liten och smal. Men han tog sängskrället helt själv! Tippade den och tog tag i bottens undersida och bar iväg den och nerför trapporna. Imponerande!!

När sängen var hämtad så åkte jag över till Nettis och Toyboy och lämnade testen. Stod utanför på behörigt avstånd. De hade inte Covid, visade det sig senare. Alltså bara vanlig förkylning. Skönt!

Hem igen och la sängkappan på tork. När jag rev ur sängen så stoppade jag in den i tvättmaskinen.

Inte helt lätt att ”hänga” den på tork… Men torr blev den! Ska även tvätta madrasskyddet, så att allt är fräscht till nya sängen!

På kvällen bäddade jag upp extrasängen.

Smalare, lägre och hårdare än jag är van vid. Men helt okej, ändå. Var rädda att jag i sömnen skulle glömma att jag sov i en smal säng och ramla ur när jag ville byta plats. Men jag har hållit mig kvar hela natten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s