Hit och dit, upp och ner

Lite så känner jag mig. Ofokuserad, minst sagt… Igår höjde jag dosen och jag hade grym ångest hela dagen. Försökte läsa, men fick läsa om hela tiden för jag visste inte vad jag läst. Började tänka på annat. Jag kan börja med en sak, får syn på nåt annat som jag gör och sen hittar jag det första som inte är avslutat. Och det är alltså bara småsaker, som i morse när jag hade tagit mina tabletter i handen och skulle fylla på vatten i ett glas för att svälja dem. Då får jag se att det står disk som jag inte ställt in i diskmaskinen, och börjar öppna luckan. Och håller på att tappa mina piller som jag ju har i handen! Inser att okej, en sak i taget: först ta medicinen, sen ställa in i diskmaskinen! Så där är det hela tiden, jag gör en sak, börjar mitt i med något annat och inget blir som det ska.

Ångesten var lite lugnare igår på kvällen, men jag har vaknat några gånger under natten av den. Och den är med mig även idag. Men nu är det dag 2 med högre dos av min antidepp, så snart så ska det bli bättre!

Det är skönt att jag vid det här laget vet hur det funkar, jag är inte rädd för ångesten och jag vet att det blir bra igen. Det är så klart jobbigt när det pågår, och helst skulle jag ju självklart slippa det här. Men nu är det så här, jag har den här sjukdomen och har lärt mig hantera den.

Jag ska försöka ta tag i och sortera lite bland mina olästa böcker idag. Då gör jag nåt och det gör inget om det blir lite galet. Skulle ju inte direkt rekommendera någon att ge mig nåt viktigt att ta tag i just nu. He he!

6 reaktioner på ”Hit och dit, upp och ner

 1. Jag tycker att det är så fint, modigt och stort av dig att berätta vad du går igenom! Kram Lena

  Gilla

  1. Tack! Jag tänker att det dels kanske kan hjälpa nån annan. Och så vill jag vara ärlig, inte enbart skriva om när allt är frid, fröjd, glitter och glamour (för glitter och glamour är det ju så ofta… 😉).
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s