Vänta

Igår mellan 10 och 14 skulle Bring komma med min säng och byrå. Jag gick upp och gjorde mig iordning så jag var anständig till 10, ifall de skulle komma redan då.

Strax före 14 kom Agneta för att hjälpa mig skruva ihop byrån. Men varken den eller sängen hade kommit än då. Vid 14.30 ringde de och sa att de var på väg. Okej, toppen! Men sen ringde han igen och sa att han ringt fel kund. Eh, jaha… Men de var på väg, kommer snart! När det dröjde så ringde jag det nummer de ringt ifrån och frågade när de kommer. Det kunde de inte svara på. Ja men på ett ungefär, var är ni nu? Nej, de kunde inte svara på när de kunde komma. Nehej…

Vid 15.15 ringer han och säger att han är utanför, kan jag komma ner och öppna. Jag rusade ner, men nä det är ingen utanför eller ens inne på gården. Ställer i alla fall upp porten, och går upp och ringer. Jo, de står utanför, säger han. Jag talar återigen om att utanför min port står varken de eller nån annan. Det visar sig, efter en del tjafs, att de är i en helt annan förort. Men suck!! Undra på att de är försenade om de åker till fel adress då och då!

Vid det här laget var Agneta tvungen att gå, hon skulle bjuda på middag hemma klockan 17. 15.50 kom de till slut med mina möbler. Nästan 2 timmar efter senaste tid de skulle ha kommit! Morr!!

Sängen fick jag ordning på själv i alla fall.

Det blev så bra med byrån under TV:n!

Sovrummet börjar ta form nu!

För övrigt hemma så var/är det dock en aning stökigt.

Emballage släpade jag iväg till miljöstugan igår. Delarna till huvudgaveln ska jag ta dit idag. Och så ska jag hämta den byrån jag ska få av Anita idag. Agneta kommer tillbaka på onsdag och hjälper mig med byrån. Gulle henne, så himla snällt! Sen kan jag packa in allt i lådor och slipper ha klädhögar här och där.

2 reaktioner på ”Vänta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s