Ny telefon

Igår plockade jag upp Nettis och vi åkte till MOS och hämtade min nya mobil. Killen i affären var så hjälpsam och förde över allt från den gamla luren till den här. Den nya datorn, som jag får på köpet, kommer skickas hem till mig.

När det var klart så fick vi till en nagelsalong där Nettis fixade sina naglar. Det blev superfint! Sen åkte vi till Anita och bynglade in byrån jag fått av dem i min bil. Sen hem till mig och kånkade upp byrån, och satte min mobil på laddning.

Sen hjälpte Nettis mig få igång bank-ID och Swish och fixa en del inställningar i mobilen. Men, en sak som vi inte fick till var Authenticator, och utan den kommer jag inte in på Facebook och Instagram. Suck!

Och när jag skulle sätta igång datorn för att googla om Authenticator så vägrade den att funka igen. Den startar, men jag kan inte öppna nåt program. Kommer alltså inte ut på nätet!! Aaarrrrrgghhh!

Så, jag kommer alltså inte in på Facebook eller Instagram eller Messenger överhuvudtaget! Och har just nu ingen dator. Jag hoppas den nya kommer snart. Fast, jag måste ändå kunna logga in för att komma åt de sidorna….

Över till något annat. Ångesten var mycket mildare igår, stundtals ingen alls! Så skönt!

Så idag tänker jag jobba, tror det kommer funka bra!

3 reaktioner på ”Ny telefon

 1. Skönt att det vänt ❤️
  Hoppas det fortsätter så.

  Åååå denna teknik :/
  Hopplöst när det inte funkar.
  Kanske ta hjälp av killen i butiken ?

  Gilla

  1. Ja, väldigt skönt!! 😍
   Han i butiken hjälpte mig med att få över allt från gamla luren, men sen måste man ju aktivera Swish, bank-ID och lite sånt. Och det kunde Nettis hjälpa mig med. Men att få igång Authenticator privat verkar helt omöjligt! Och jag måste ha både det och lösenord för att komma in. Suck

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s