Trodde jag var listig

I min förrförra mobil har jag Authenticator som jag loggade in på jobbdatorn med förut. Så i söndags testade jag att logga in med det. Och det funkade! Toppen!

Den mobil jag hade nu, ,innan den nya, lämnade jag i inbyte så därför kunde jag inte använda den. Tyvärr!

Igår satte jag igång jobbdatorn i god tid innan jag skulle börja jobba. Tänkte att då har jag tid att fixa Authenticator till nya luren innan det är dags att jobba. Bra tänkt! Synd bara att det inte funkade… När jag var inloggad så kom en ruta upp om att jag behövde skriva i en kod igen. Och när jag gjorde det så fick jag felmeddelande. Ringer upp jobbets IT-support och får sitta i kö. Efter 20 minuter i kö kopplas samtalet ned. Men va f*n?! Ringer upp Bossen och talar om vad som händer. Och vi enas om att jag antagligen behöver åka in till kontoret. Så på med vanliga kläder, tämja frisyren och så iväg.

Trodde att när jag var på plats så skulle jag inte behöva logga in med kod, men jo då! Ja ja, jag behövde ju ändå få ordning på Authenticator. Så, jag ringer supporten igen, och nu kom jag fram ganska snabbt.

Han skickade ett mejl till Bossen, av säkerhetsskäl, med en kod. Så Bossen skickade det mejlet vidare till mig, och jag laddade ner appen igen, skrev in de miljarders bokstäver och siffror i koden och fick till det! Phu!!! Så, fick fram en sifferkod i Authenticator och skrev in den i rutan på mobilen. Men nä… ”Det var inte den förväntade koden”. Förväntade? Eeehhh, nehej?

Ringer supporten igen. Han tog över min dator och såg vad det var för nåt jag behövde koden till och sa:Jaha ja, du ska ha ditt digitala passerkort. Visst ja, det är ju 2 olika. Så han hjälpte mig fixa det oxå. Sen var allt jobbrelaterat fungerande! Jag tänkte att kanske kan jag även komma in med kod från nån av de Authenticator på min Facebook, Instagram och Messenger. I och med att jag även jobbar med de på företagets sidor. Men nä… Så jag har alltså fortfarande inte åtkomst. Sociala medier är ju tråkigt, men Messenger är ju rent hopplöst att inte ha! Använder ju jämt det för meddelanden! Och har gruppchattar så flera har kontakt. Suck..

Nytt ämne: ångesten. Inte borta men mycket mildare igår. Och läkaren svarade på chatten igår. Så smidigt! Han tyckte jag skulle dubbla dosen. Jag hade ju tagit en halv tablett extra bara. Men det var nog bra att öka successivt ändå. Så idag tog jag dubbeldos. Hoppas bara att det inte blir mer ångest igen nu… Och så bokade vi en tid för besök. Det är dags att ta lite prover igen, som man gör regelbundet efter Gastric Bypass. Och då kan vi prata mer om medicineringen, om jag ska sänka igen, eller kanske ska äta högre dos nu.

2 reaktioner på ”Trodde jag var listig

  1. Det jag läste om authenticator var ju just att man måste ha sin gamla telefon kvar för att flytta över till nya. Det är ju själva tusan att det ska bli så jäkla krångligt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s