Sovmorgon

Idag har jag haft sovmorgon, vilket var tur. Var uppe sent igår (iofs för att jag ju visste att jag hade sovmorgon idag…) och kollade på flera avsnitt av The fall på SVT-play. Så bra och spännande deckare! Den kan jag rekommendera.

Och så startade jag ett nytt Instagramkonto. Suck! Vet inte om jag kan göra likadant på Facebook och Messenger. Tror inte det, med samma nummer och mejl. Men på Instagram funkade det. Och som förslag på vänner får jag upp mitt eget namn, den sida jag inte längre kommer in på!! Ironin!

Jag knatade upp till centrum efter frukost och handlade en sak jag glömde igår. Sen gick jag till thaisalongen och blev knådad i 1 timme. Så himla skönt, som vanligt! Skulle kunna ligga dubbelt så länge, och varje dag!

Nu ska jag läsa en stund, och sen jobba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s