Helg i Långtbortistan

I fredags efter jobbet tog jag weekendväskan och hoppade in i bilen och styrde kosan till Långtbortistan. Framme fick jag stora kramar av Lillpudding. Så gosigt!! Älskade barn! Storpudding var hos en kompis och kom hem senare.

Systeryster och jag tog varsit glas bubbel och babblade ett tag. Sen gjorde hon sin smarriga nudelsallad och Svågern pankopanerade kyckling som han friterade. Och till det en soja- och vitlöksmajonnäs. Så nedrans gott!!

Svågern ville se semifinalen i handboll, Sverige-Frankrike. Och förvånat insåg jag att jag drogs med av spänningen och satt och tittade och hejjade! Målvakten var hur grym som helst, inte nog med att han räddade många bollar, han stod för 3 mål oxå! Jag brukar aldrig tycka nån sport är kul att se på, men nu kommer jag nog till och med kolla på finalen ikväll!

Jag sussade kvar och Systeryster och jag köpte med semlor och åkte och fikade med Pappsen igår. Han var på bra humör och babblade på om allt möjligt. Så det var mysigt att ses!

Vädret var ju inte det bästa, spöregn och slask. Så vi var bara inne och hemma hela dagen. Till lunch åt vi rester av kycklingen och salladen. Mums!

Systeryster gjorde smarrig förrätt igår.

Friterat rispapper med hackad lax, äpple, sesamfrön och gräslök på.

Supergott! Och vackert.

Till middag lagade Svågern oxfilépasta som oxå var helsmarrig!

Så bortskämd med en massa gott när jag är hos dem! Och så en massa skratt till det, så kan det inte bli så mycket bättre!

Inatt vaknade vi av att hela huset knakade och brakade av stormen utanför. Jäsikens vad det blåste! Och tidigt på morgonen blev det strömavbrott. Så inget kaffe till frukosten, och ingen morgon-TV. Jag skrapade rutorna på bilen, och Svågern kom ut och hjälpte till, och senaste jag försiktigt hemåt. Glashalt på vägarna.

Vi har haft så mysigt ihop i helgen! Tänk vilken tur att jag har bästa syrran, svågern och så klart deras barn!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s