Uppskjutet

I söndags ringde min mosters sambo, men jag svarade inte så hon pratade in ett meddelande. Hon hade frågor, viktiga frågor. Som ni kanske minns att jag skrivit tidigare så har jag och min moster av olika anledningar inte haft kontakt på många år. Efter att mormor dog så valde jag att inte ha kontakt längre.

Hennes sambo har ringt och talat om att moster flyttat till vårdboende för nåt år sen. Det är allt. Och nu när hon ringde fick jag en klump i magen. Och det retar mig enormt! Varför blir jag så illa berörd? Jag känner mig ju så klar med moster.

Igår ringde jag i alla fall upp sambon. Moster är antagligen på sitt yttersta och hon undrade var släkten är begravda. Och om jag har några önskemål angående begravning. Jag berättade var min mamma och mormor är strödda, och sa att jag har inga som helst synpunkter på begravning när det blir så dags. Hon frågade oxå om det var något jag vill ha av mosters saker. Det enda jag vill ha är mormors vigselringar. Men de visste hon inte var de finns… Moster tog hem dem när mormor flyttade in på vårdhem. Jaha, så de är nog borta. Det är trist. Hon hade låtit sätta ihop sin, morfars och sina föräldrars vigselringar. De hade jag gärna haft!

Pratade med M sen, och berättade om samtalet.

Sen var det soffan och TV resten av kvällen.

Såg klart The fall. Och sen såg jag en annan serie, Den andra mamman på C-more. Den var oxå bra!

Idag börjar jag sent, 15.00, så jag kunde ha seriemaraton igår. Hehe!

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag börjar jobba.

2 reaktioner på ”Uppskjutet

 1. ❤️

  Låter som mig o min pappa.
  Jag är helt färdig med honom se många år tillbaka.
  Hoppas bara på att han dör innan hans fru så jag o mina syskon slipper det värsta kring dödsboet

  Gillad av 1 person

  1. Ja, vissa personer kan man inte ha kvar i sitt liv, tyvärr. Ibland måste man, för sin egen skull välja bort människor. Även om de hör till familjen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s