Inget spännande

Igår jobbade jag till 18, sen tryckte jag en mössa över frisyren och knatade till centrum. Ni kan ju tänka er hur frisyren såg ut, om jag tyckte att mössa var ett bättre alternativ…

Jag var in på Clas Olsson och köpte krokar som man klistrar upp. Ska sätta dem på sidan av den höga byrån och hänga halsband och örhängen på. Som jag hade på garderoben.

Sen in i mataffären och köpte mjölk. Den var helt slut hemma och jag vill ju ha det i kaffet. Efter det var jag klar och knatade hem igen.

Soffan och TV. Såg Under kniven, på SVT-play.

Carina ringde så vi babblade en stund. Hennes nyopererade höft läker bra, och hon har inte värk längre. Så skönt, jag är så glad att hon äntligen fick byta ut höftleden! Vi pratade oxå om moster. Jag önskar att jag inte fått veta något, bara fått besked när hon inte lever längre möjligen. Det hade räckt, för mig. Nu snurrar det i huvudet. Och jag vill inte det! Hon har tagit nog med kraft och tankar av mig! Suck

Mejlade oxå med Kris. Så glad att vi har varandra! Hon är så klok, och ett stort stöd.

9 reaktioner på ”Inget spännande

 1. Nu är det redan gjort Iofs..
  Men kanske meddela mosterns sambo att du inte vill att hon hör av sig ang nått mer.
  ❤️

  Kraaaam

  Gilla

  1. Jaa, jag borde väl göra det… Men det tar emot av nån anledning. Och det är ju liksom inte sambons fel. Usch, så mycket känslor, en enda röra!

   Kram tillbaks ❤

   Gilla

 2. Kan det vara så att sambon inte har någon annan att vända sig till? Att det helt enkelt är hon som behöver hjälp?

  Gilla

 3. Om du inte har nåt ”otalt” med henne kanske du kan bortse från en del. Hjälpa henne med rent organisatoriska frågor, lyssna på hennes funderingar men ändå få henne att ta de beslut hon behöver. Ställ frågor typ ”hur skulle du vilja ha det om det gällde dig?” Kanske är hon bara rädd för att göra fel?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s