Nästa kapitel i såpan om moster

Igår fick jag nästan frispel. Min kusin har helt köpt att hon och jag är närmast anhöriga som sambon sagt. Och tycker då att vi ska ta hand om allt. Och då, om jag vägrar, så blir hon helt själv om allt.

Så, allt som på något enda sätt involverar moster blir stort, rörigt och jobbigt. Det sista jag vill är att kusinen och jag ska bli osams! Jag bad till slut att hon och jag ska prata mer om vad vi vill/kan tänka oss/känns rätt för var och en när hon kommer hit senare idag. Det tyckte hon lät bra.

Efter jobbet ringde jag upp sambon och förklarade hur jag känner. Att jag inte känner att det är min sak att ta tag i en massa efter en person jag haft en dålig relation till i flera år innan vi till slut inte haft kontakt alls i minst 10 år. Och jag tror att hon förstod det.

Till slut enades vi om att jag kommer hjälpa till med att tömma mosters rum på vårdboendet. Men inte gå igenom ett helt förråd. Sambon sa flera gånger att hon inte vill att det blir bråk, hon orkar inte det. Och jag svarade att det vill verkligen inte jag heller. Jag tror hon är rädd att göra fel, att vi ska bli arga om hon inte låter oss vara delaktiga och få alla mosters saker i förrådet. Suck. Som sagt, allt kring moster, till och med när hon dött, är komplicerat.

Så, nog om det! (För nu…)

Igår lagade jag bananpannkakor till lunch. Och hade en klick vaniljkeso till. Tog en bild snabbt innan jag satte mig och åt. Det var supersmarrigt! På kvällen kollade jag bilden. Och höll på att skratta ihjäl mig!

Vad tycker ni det ser ut som??? 🤣🤣💩

Så roligt, jag delade på Instagram och Systeryster skrattade så tårarna sprutade!

Jag vill tipsa om en smart pryl!

Jag hade haft lök i en burk i kylen, och blev inte av med lukten. Försökte vädra ut den, hade dörren öppen och viftade med en tidning. Men när det ändå luktade starkt efter flera dagar, trots att löken alltså inte var kvar i kylen, googlade jag. Och skickade efter små bollar. Som funkar!!

4 reaktioner på ”Nästa kapitel i såpan om moster

 1. Så drygt 😦
  ❤️

  Haha ja nog ser det ut som 💩😂😂

  När det luktar i kylen(eller nån annanstans) så testa med ättika i en skål. Det ska visst ta bort lukt.

  Gilla

 2. Fy så jobbigt för dig, förstår sambon som är rädd att göra fel för trots allt är du och kusinen arvtagare. Men, ja så trist och sorgligt för dig. Kram Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s