Vardag

Det var rätt skönt att jobba igår, och släppa tankarna på moster ett tag! Det var mycket att göra, så jag hade fullt upp till klockan 18 när jag kunde stänga ner för dagen.

Jag tog ur sängkläderna innan frukost, och satte igång tvättmaskinen. Och på lunchen satte jag igång en till maskin. Så efter jobbet bäddade jag rent. Så skönt att lägga sig i doftande lakan!

Jag kollade lite TV liggandes i soffan. Kusin skickade en bild, hon hade hängt upp tavlorna på väggen i sin trapp. Det blev så fint! Kul att se!

Igår försökte jag oxå komma åt nåt sätt att komma in på Facebook från mobilen. Men alla saker som det står att man ska göra funkar inte! Bland annat så står det att jag ska gå in på startsidan på appen, och klicka på meny. Lät bra, men när jag klickar på appen så kommer jag direkt till inloggning, finns ingen meny. Suck…

Babblade oxå med M en stund igår, och uppdaterade henne om allt kring moster. Vi är så förundrade över att moster inte berättat med ett ord om konflikten med oss, mig och kusin. Även om man inte berättat precis allt för sin partner så är det här ändå en stor sak. Jag funderar på om det beror på att hon själv insåg att hon agerat fel, så hon inte ville berätta? Men, det är tyvärr inte likt henne att ha den insikten… Så jag vet inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s