På kontoret

Igår började jobba kl 14, och vi skulle ha möte direkt. Och det var i en stor lokal på kontoret. Så jag satte mig i bilen och åkte in till jobbet. Så mysigt att träffa kollegorna!

Mötet var bra, och sen upp till kontoret och plockade fram datorn på min plats. Full fart, mycket att göra. När jag hade matrast sa jag till Bossen att jag hade Bossen-abstinens, så kunde inte han hålla mig sällskap? Det kunde han, och en till kollega hade rast samtidigt, så vi satt alla 3 och babblade. Kul!

Å, just det! Innan jag drog iväg till jobbet så ringde jag till företaget som städar hemma hos Agneta. Så nu har jag bokat städhjälp!! Det är höjden av lyx! Så himla skönt att få städat hela lägenheten utan att lyfta ett finger själv! Jag frågade om det var några särskilda produkter eller grejer de vill att jag ska ha hemma. Och det var vanliga medel för rengöring. Och, de tyckte en viss mopp var allra bäst. Så jag tänkte att då köper jag väl det!

Jag har en annan, platt med kardborrband. Men säger de att de gillar den här bättre, så varför inte? Jag skickade efter den, så den kommer väl snart. Toppen!

Idag börjar jag jobba 8.45, så lite sovmorgon. Eller, kanske inte direkt, men skönt att inte börja 7.45 i alla fall! Och det är fredag!!

4 reaktioner på ”På kontoret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s