Snacks

Igår efter jobbet knatade jag upp till centrum. Jag är snacksansvarig till ikväll, och köpte alltså enligt allas önskemål. Och lite annat, som ska med ikväll. Vi ska ju på hotellövernattning, jag, Nettis och Systeryster!

Tror det kan bli en prövning, de gaddar ihop sig, de där två…. 😉

Jag lovar att fota lite så ni får se imorgon hur vi haft det!

Jag hämtade oxå ut paketet med moppen och hinken. Det kom dagen efter att jag beställt det! Jag minns när jag var yngre och man beställde saker på postorder, det tog veckor innan man fick det. Nu går det oftast på någon dag bara.

Sen kollade jag på The serpent på Netflix, en serie baserad på verkliga händelser. En så otäck människa! Den var ganska bra, kanske 3,5 sangria. Och Carina Bergfeldt, och en norsk långfilm. Jösses, nu när jag radar upp det så inser jag vad mycket TV-tittande det var.

Jaha, nu ska jag snart packa övernattningsväskan. Sen ska limoservice Skitigabilen åka land och rike runt och plocka upp folk. Först Enbitbort och hämta Nettis och sen till Långtbortistan och plocka upp Systeryster och sen typ nästan hem igen till hotellet som inte är så långt från var jag bor . Men deras män vill ha kvar deras bilar hemma, så jag erbjöd mig att hämta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s