Läkarbesök

Igår knatade jag iväg till min husläkare. Vi pratade om min dos på antideppen och enades om att jag inte ska sänka igen. Åtminstone inte nu, när vårdippen kan ligga i startgroparna. Jag tror det är första gången jag träffar honom. Kanske jag varit 1 gång tidigare, för flera år sen, men jag kände inte igen honom så jag vet inte. Men han var bra, och kändes kunnig. Det stod på hans namnskylt att han är specialistläkare. Låter tryggt! Vet visserligen inte vad han är specialist i, men ändå! 😉

Sen gick jag till labbet och lämnade blodprov. Efter Gastric Bypass så gör jag det med jämna mellanrum.

Sen hem och fortsatte jobba.

Efter jobbet knatade jag iväg till thaisalongen och fick 1 timmes massage. Som vanligt så otroligt skönt! Skulle kunna ligga och bli knådad hur länge som helst!

Har kollat på en miniserie på Viaplay, Inventing Anna. Baserad på verkliga händelser. Jag minns när det skrevs om det. En ung kvinna som påstod att hon var en rik arvtagerska som lurade sociteten i New York på massor av pengar, bodde på svindyra hotell utan att betala och liknande. Otroligt hur länge hon lyckades hålla på innan bubblan sprack! Serien var riktigt bra! 4 sangria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s