Surtanterna har möte

Igår möttes Lila och jag i stan på en AW. Men vi kallade det för styrelsemöte i föreningen för Surtanter. Hehe! Vi möttes på Odenplan och kollade runt efter nåt ställe att sätta oss på. Hamnade på Primo Ciaociao. Lila åt en smarrig pasta och jag en supergod svamprisotto med Karl Johansvamp. Och så varsitt glas vin till.

Så mysigt, både att ses och babbla privat och inte bara på jobbet, och att äta gott ute på stan. Vi var rörande överens om att vi jobbar på ett bra företag och har bästa Bossen! Men Lila ska vikariera i en annan grupp snart, och får en annan chef. Så då kommer vi inte jobba ihop lika nära som nu.

Sen knatade vi vidare och funderade på vart vi ville. Var på väg mot Hard Rock, men så fick vi syn på en liten vinbar, som såg mysig ut. Vi knatade in och satte oss vid bardisken. Ja, jag fick klättra upp på barstolen…

De hade 4 A-sidor med olika viner!!

Och trots den lilla lokalen så hade de även mat! Nästa gång kommer vi nog äta där, det var trevligt och bra personal! Nu tog vi bara varsitt glas vin och fortsatte sitta och babbla.

Lila gillar rött och jag vitt. Skål!

När jag kom hem så kollade jag på The Island. Alltså, jag fattar inte att de stod ut?! Jag hade gett upp efter bara 1 dygn. Eller, nä… Jag hade ju aldrig tackat ja alls!

Sen la jag mig och läste ut nästa bok av Katarina Wennstam.

Även den får 5 sangria. Så otäck historia! Välskriven och spännande.

Idag börjar jag jobba 14 och jobbar till 20 ikväll. Ska fixa lite hemma innan jobbet, tänkte jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s