Mello

Vad bra mello var igår! Nettis och jag chattade oss igenom hela programmet, men Systeryster hävdade att hon inte kunde vara med oss för de hade gäster. Pffft!

Jag gillade verkligen Anders Bagge, både låten, att han stod rätt upp och ner och sjöng, och hans vackra röst!

Helt rätt att han gick vidare direkt! Och jag blev så himla rörd när han bröt ihop och grät när han gick vidare.

Sen hade programledarna lite problem… Farah tror jag att det var som blandade ihop artisterna när hon presenterade dem i början. Och sa Andreas Bagge. Hahaha! Och Oscar hade lite problem med vilken åldersgrupps resultat han skulle dra. Men annars tycker jag att de allihop var riktigt bra, och roliga!

Efter mello började jag kolla på en norsk serie, Furia. Riktigt bra! Men jag kanske får kolla om på en del, för jag somnade på slutet…. Stängde av mitt i ett avsnitt och gick och borstade tänderna och la mig. Somnade direkt!

Idag ska jag fixa lite här hemma. Vika tvätt och sätta upp klisterkrokar att hänga hals- och armband på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s