Sovit som en kratta

Inatt har jag inte sovit gott. Vaknat massor av gånger, snurrat i sängen och inte kunnat somna om. Tankarna har farit i skallen. Tänkt på allt kring moster, vad hon gjort som sårat mig. Men även på hur hon tydligen haft det sina sista år. Hon hade det tufft och var svårt sjuk. Inget jag önskar någon.

Ja ja, nu är det morgon och snart dags att börja jobba.

Igår kom tandblekningen jag beställde i förrgår. Jag blir lika förvånad varje gång att det går så snabbt, och att de lämnar paketet vid dörren! Så smidigt!

Som plastremsor man sätter mot tänderna och låter sitta ca 30 minuter. Så enkelt!

Jag tog en bild på tänderna innan jag satte dit remsorna igår. Så jag ska visa före och efter när jag gjort det några gånger.

Idag ska jag ha samtal med Bossen. Jag ska sätta mina mål för 2022. Och vi har vissa saker vi alla ska ha med. Så han bad mig kolla vilka de är och fundera på vad jag ska ha som förbättringsområde. -Ja, du får inte välja XXX, för där kan du faktiskt inte bli bättre, sa han. Kul att höra! Ser fram emot vårt möte, det brukar alltid vara bra och peppande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s