Den nya datorn …Eller inte

När jag köpte den nya telefonen så var det ju ett erbjudande att man skulle få en dator på köpet. Toppen, för min var ju superslö. Och la ju av helt sen…

De sa att om datorn inte hunnit komma när telefonen kom så skulle den skickas hem till.mig så snart den kom. Lät ju jättebra!

Än har den inte kommit, så igår ringde jag Telenors kundtjänst och frågade när den kommer. Hon kollade upp mina uppgifter och sa: – Du köpte telefonen 23/1 och det erbjudandet gick ut 10/1. Jag blev helt paff! -Men, på skärmarna i butiken rullade den reklamen, och säljaren pratade om det och att den kanske inte skulle komma tillsammans med telefonen. Men då skulle den skickas hem. Ja, men då får du prata med dem i butiken, sa hon. Jaha, vad är det för nummer till den butiken då, frågade jag. Nej, alltså butikerna har inget eget nummer, du får åka dit. Då frågade jag om hon tycker det är rimligt att jag, kunden som inte fått vad jag lovats ska åka över halva stan för att eventuellt lösa det?? Då sa hon att hon kan fylla i ett formulär och be butiken ringa upp mig.

Så nu avvaktar jag lite och hoppas de ringer.

Mejlade till Samsung och frågade under vilken tid de hade den här kampanjen. För Nettis, som har en annan leverantör, fick ju samma dag som jag oxå det erbjudandet. Så det verkar ju jättekonstigt att 2 olika butiker i olika kedjor erbjuder samma sak efter att kampanjen är slut. Från Samsung fick jag ett automatsvar att de har lite längre svarstid för mejl just nu, så jag väntar på deras svar oxå.

Så igår var jag Surtanten ett tag, kan jag säga. Så dåligt!

6 reaktioner på ”Den nya datorn …Eller inte

  1. Ja då, jag kommer slåss för det här! Vi var ju dessutom 2 som hörde och såg det här. Nettis var ju med mig när jag beställde den nya luren.

   Gilla

 1. Jag vill bara tipsa om ”Hej Konsument” som finns i Stockholm. Det är Konsument ombudsmannen. Så bra! Kolla vad som gäller i din kommun. Detta gör mig så irriterad 👺 ge dig inte!!! Kram Lena

  Gilla

 2. Bäva månde Telenor – Surtanten är inte att leka med! 🙂
  På dom bara, vet inte vad det heter på konsumentspråk men jag skulle säga att det är fult att luras!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s