Skinande rent

Igår strax efter 12 kom städerskan för första gången. Jag släppte in henne och visade runt, och var städskåpet är. En jättetrevlig tjej!

Vi kom överens om att hon skulle städa resten av lägenheten först, medan jag satt på kontoret och jobbade. Sen ta kontoret sist, så kunde jag flytta på mig då.

Insåg att planen var bra, men den hade en dålig sida… Jag kunde ju inte gärna ställa mig i köket och fixa lunch mitt i hennes städande. Smet ut och snappade åt mig en smoothie ur kylen i alla fall. Och jobbade på. Så jobbmässigt var det en vinst, ingen lunchrast blev det igår! Hahaha!

Sist tog hon mitt kontor/gästrum/matsal och då hade jag en liten rast i alla fall. Sen var hon klar, och jag kikade runt när vi sagt hej då. Det var så fint! Skinande rent överallt! Doftade rengöringsmedel och allt låg fint överallt. Soffkuddarna fluffade, filtarna fint vikta och rent. Superrent! Så skönt!

Det är så klart verkligen lyxigt att ha städhjälp när jag är själv. Men det unnar jag mig!

En mindre lyxig händelse är Rysslands invasion av Ukraina. Så otäckt!! Bomber har fällts säger de på radion nu. Känns overkligt, jag hoppas bara att det inte blir långvarigt! Först pandemin, och nu ett krig. Usch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s