Lördagsmys

När jag kom hem från Jaja igår så fixade jag lite att äta, och så slog jag mig ner i soffan. Kollade på Natasha Kampush, en livstid i fängelse på Viaplay.

När jag kollade på avsnitt 2 börjar Systeryster och Nettis skriva i vår chattråd. De förfasade sig över att jag inte tänkt på att det skulle vara mello senare. Oj då… Nettis tyckte jag skulle komma över till dem och kolla, hennes föräldrar var där från Gotland.

Sagt och gjort, på med BH och ut till bilen. Så kul att träffa Marja och Tommy! Och resten så klart! Kramade om barnen massor!! Goa ungar!

De tävlande igår var inga höjdare, tycker jag. Anna Bergendal var okej.

Var kvar ett tag till och vi kollade på Ledins 70-års uppträdande. Och babblade så klart! Mysigt!

Det här med Telenor och mitt köp av telefon med dator på köpet. I fredags skulle hon jag blev kopplad till i torsdags ringa upp mig. Deras system låg ju nere när jag pratade med henne på torsdagen. Så jag skulle mejla mitt nummer till henne, vilket jag gjorde direkt när vi lagt på.

Fick inget samtal igår! Och nu är jag ännu argare!! Skrev nyss ett nytt mejl, talade om alla turer, datum för köp och datum när jag hämtade ut mobilen. Vad kundtjänst svarat när jag ringt osv.

Som grädde på moset försökte jag nyss skapa ett nytt Facebookkonto. Allt går bra tills sista steget, då jag ska bekräfta att mitt mobilnummer är mitt, genom att skriva in den kod som skickas i ett sms. Det är bara det att jag inte får något sms… Klickar på att det ska skickas igen, men icke! Det kommer inget sms.

Ja men trevlig söndag, då!

4 reaktioner på ”Lördagsmys

  1. Du verkar haft en mysig och fin helg med nära och kära. Men ”på med bh och ut till bilen” gav mig ett riktigt gott gapskratt , hoppas att du hade mer än det på dig när du for iväg😂😂😂😂 Tack för goskratt! Ge dig inte angående datorn!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s