Mot kontoret

Idag är det dags att börja jobba 3 dagar i veckan på kontoret igen. Var tvungen att påminna mig själv om det i helgen, så jag inte skulle glömma att åka in, och bara kravla in på hemmakontoret i myskläder av gammal vana.

Blev glatt överraskad av att det var ljust så tidigt!

Igår mötte jag M, L och deras barnbarn i centrum på ett fik. Jag hade köpt en sak till M, en tycka-om-present, så jag ville ses. När hon messade att de skulle vara där om 30 min fick jag lite bråttom! Jag satte mig i läsfåtöljen efter frukost med bok och påtår. Så då fick jag kasta mig ut i badrummet, duscha, borsta tänderna och på med kläder. Och iväg. När jag kommer upp till centrum kommer jag på att presenten visst blev kvar hemma i hastigheten….

Ja ja, det var ju mysigt att ses och babbla lite! Och M har nåt att se fram emot.

Letade efter nåt att se på TV på kvällen. Och fick syn på att det snart börjar en ny säsong av Outlander!

Yeeeeiiiii! Det ser jag fram emot!

Messade som vanligt till pappsen igår. Vi brukar messa eller ringa varje dag. När det gått flera timmar utan att jag fått svar blev jag lite fundersam. Det har hänt att han inte hört mitt sms, så jag tänkte att jag skickar ett till. Och då fick jag svar, allt väl med honom. Phu! Men så kom ett till: jag är rädd för ryssen.

Lilla pappsen, han oroar sig för kriget. Och vem gör inte det? Men han är ju född under andra världskriget, så för honom och andra i hans ålder är det säkert ännu mer oroligt.

Sent på kvällen kom jag på en sak gällande att försöka få igång ett nytt Facebookkonto. Jag fick ju aldrig ett sms med en kod igår så jag kunde bekräfta att det stämde. Men så kom jag på att det nog skulle vara +46 innan mitt nummer. Gick in igen och ändrade och se på ***, då kom ett sms med en kod. Så nu ni, nu har jag Facebook igen. Jag får börja om med en ny, helt enkelt. Och där kommer jag absolut inte ha nån slags tvåstegs autentisering!

3 reaktioner på ”Mot kontoret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s