Hann med

Jag hann med en hel del innan det var dags att börja jobba 9.45 idag!

Dels bäddade jag gästsängen till Kusin som kommer ikväll.

Och så stoppade jag in disk i maskinen och satte igång den, och plockade undan lite. Efter jobbet tömde jag diskmaskinen och sen knatade jag till miljöstugan med mina fullpackade kärl och tömde dem.

På lunchen pratade jag med Sambon om imorgon. Jag ska köpa några rosor, dels 1 till mig och några extra ifall nån inte har med sig. Och så ska jag ha med pennor, vi ska skriva på programbladen. Sambon var så listig, hon sa att vi trycker tack för att de deltagit och så skriver vi under med våra namn. Då slipper vi skicka kort i efterhand. Mycket bra! Ja, och så vinet ska ju med!

Samtidigt som jag pratade med Sambon så ringde det från nåt nummer jag inte kände igen. Kollade upp efteråt vad det var för nummer: Telenor! Aha! Så jag ringde tillbaka, och det var butiken i MOS. Han ville bara berätta att han fixat mitt ärende och jag kommer snart få min dator. Det tackade jag för!! Jag sa att fel kan det alltid bli, men om man bara rättar till det så är jag nöjd.

4 reaktioner på ”Hann med

  1. Vad fint du fixat med allt inför begravningen. Stor eloge till dig med tanke på det du skrivit tidigare.
    Bra att det ordnade sig med datorn!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s