Vin i rullebullan

Igår knatade jag iväg till tunnelbanan med rullebullan/dramaten i släptåg. Det var trevligt att träffa en massa kollegor på kontoret! Jag vikarierade på en annan tjänst igår, och det gick riktigt bra! Några ärenden, bara, som jag fick lämna till ordinarie personal.

På väg hem från jobbet så knatade jag in på systemet och köpte 9 flaskor vin. Vi ska bjuda på smörgåstårta och vin på begravningen. Därav rullebullan! Insåg att jag inte ville bära 9 flaskor vin från centrum. Handlade även lite annat och allt fick bra plats i rullebullan. Enda krånglet var att få upp den för trapporna hemma, men det gick det med! Dagens styrketräning.

Jag följer så klart vad som pågår i Europa nu, och blir bara mer och mer upprörd! Jag fick lite, lite hopp om i alla fall eld upphör när de träffades igår för samtal. Men nej, anfallen fortsatte till och med under samtalet!

Jag swishade en slant till UNHCR. Kände att jag ville bidra i alla fall med nånting. Om ni vill swisha så är numret 900 1645.

Igår hörde tjejen från Telenor av sig. Hon hade VABat i fredags, och bad jättemycket om ursäkt. Då fick jag lite dåligt samvete över mitt arga mejl…

Hon skickade mitt ärende vidare för reklamation, skrev hon sen i ett mejl. Jag antar att det innebär att de gör så för att få ordning på datumen. Jag ska få besked när det händer nåt/är klart. Så nu väntar jag, igen.

Kanske att det löser sig till slut? Hoppet är det sista som lämnar en.

Idag börjar jag jobba 9.45, och det är hemmakontoret idag. Och eftersom jag somnade tidigt igårkväll så vaknade jag av mig själv redan 7.15 idag! Otroligt! Så nu sitter jag i lugn och ro med frukosten och bloggar. Och kollar nätet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s