Begravningen

Kusin kom igår, och det kändes bra att ses igen!

Vi såg Magdalena Anderssons tal på TV:n igår. Bara att statsministern talar till folket känns allvarligt, och det var ytterligare en sak som inte hör till vanligheterna. Det här nedra kriget är så otäckt och fruktansvärt så jag inte ens hittar ord för att beskriva vad jag känner! Och nyss på nyheterna sa de att ryska stridsplan kränkt svenskt luftrum utanför Gotland idag. Det känns ju onekligen som att Putin känner sig för, och har planer på att inte nöja sig enbart med Ukraina!

Idag har vi haft begravningen för moster. Det blev fint, och sambon som så klart var ledsen och nervös för om hon skulle orka med, var nöjd efteråt. Smörgåstårta och lite vin var uppskattat och alla sa att det var gott och fint efteråt. Så nu är det avklarat.

Kusin och jag tog en Uber dit och hem sen. Sambon fick skjuts av en vän hem, vilket jag tyckte kändes bra. Då slapp hon komma hem helt själv!

Både kusin och jag är helt slut nu! Jag tror vi varit rätt spända inför det här. Men nu tror jag att vi kan gå vidare.

2 reaktioner på ”Begravningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s