Helg!!

Det är ju alltid härligt med helg, men idag är det extra härligt! Jag är helt slut! Bara gäspar och känner mig alldeles urlakad.

Det var skönt att höra de andra i mitt team, som ändå är vältränade, säga att de var möra efter ispromenaden igår! Det gladde mig, som trott att det kanske bara var jag som blev mör.

Lollo sa igår att jag var som en vandrande Schweizisk armékniv. En sån som har allt. Hahaha! Och det ligger ju nånting det. Trots världens minsta väska så har jag praktiska saker med mig.

Igår när jag handlade så köpte jag några konservburkar med lång hållbarhet. Som läget är nu, och folk som pratar om att ha förnödenheter hemma i händelse av att vi inte har ström osv så tänkte jag att några konserver nog kan vara bra att ha. Funderar även på att köpa en dunk och fylla med vatten. Heeelt sjukt att jag ens tänker tanken! J*kla krig!

I morse tog jag tunnelbanan till kontoret. Och nu ska vi ju vara på kontoret 3 dagar i veckan, så för första gången på 2 år köpte jag månadskort. 970 kronor, nästan 1 000 som jag inte haft i utgift de här åren.

Nettis, Marja, Blanca och jag hade pratat lite löst om att ha tjejkväll hos mig ikväll. Och det hade varit supermysigt! Men… Jag är ju som sagt slut i rutan, så jag skrev till Nettis att jag avbokade. Hon förstod, men det är ju synd eftersom Marja inte är i Stockholm så jätteofta. Men vi får ta det nästa gång hon kommer. Eller så får vi åka till Gotland och ha tjejhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s