På glid

Igår tidigt, tidigt åkte Kusin till Centralen för hemfärd. Jag gick upp och kramade henne hej då, och så bestämde vi att jag ska komma upp till henne när det är vår, eller i sommar.

Sen gjorde jag mig iordning och tog på mig varma kläder. Vi i vårt team skulle mötas på Hellasgården för en pepwalk. Jag knappade in en pendeltågsstation i Waze-appen och plockade upp Lollo på vägen. Och sen knappade jag in Hellasgården och körde vidare. Vi var först på plats. Min vana trogen, och Lollo är som jag. Alltid tidig.

När alla började droppa in så fick vi kaffe och smörgås och stod och babblade en stund. Sen hälsade Bossen välkommen och vi fick veta vad vi skulle göra. Vi fick till uppgift att gå 2 och 2 och så skulle vi diskutera en viss sak. Jag och Lollo bestämde att vi går tillsammans.

Sen började vi gå. Och insåg att det var HALT! Blankis nästan hela vägen, över 3 km. Lollo och jag höll i varandra och stöttade, halkade runt och drog i varandra. Här och där valde vi att bli terränggående istället och klättrade lite. Men då slapp vi isen! Bossen skrattade lite åt oss först, för vi såg nog rätt roliga ut. Men sen sa han att det var härligt att se oss två stappla runt och hålla varandra i handen.

Samtidigt försökte vi ju oxå diskutera kring ämnet vi fått. Och vi kom nog fram till bra saker trots balansträningen. Vi samlades efter en bit och diskuterade tillsammans vad vi alla kommit fram till. Sen bytte vi promenadkompis och fick ett nytt ämne att prata kring.

Lotta och jag gick tillsammans och vi gick rätt mycket i terrängen, men här och där var det bara att glida runt på is.

När vi hade samlats igen för att prata alla tillsammans så var vi nästan vid grillplatsen så Bossen tog av sig ryggsäcken där han burit veden. Han och jag fick igång en bra eld, och så småningom grillade vi korv. Så gott! Och till efterrätt grillade vi mashmallows. Mmm!

Vi hade supertrevligt tillsammans, som vi ju alltid har. Och solen sken så det var härligt att vara ute.

På balansträningspromenaden tillbaka hade vi ett quiz, där vi gissade alla svaren. Hahaha! Kul men svårt!

Lollo och jag åkte tillsammans till kontoret sen, och så jobbade jag till 17. Hoppade in och vikarierade på en annan tjänst igår igen. Kul att få göra lite annat ibland!

Men jösses vad jag kände mig slut i kroppen! Jag hade ju spänt mig för att inte halka, nästan hela förmiddagen. Så när jag kört till centrum och handlat åkte jag till Thaisalongen och fick 1 timmes massage. Så himla jätteskönt!!

Sen hem och åt smörgåstårta som jag fått med från begravningen. Sambon och jag delade på de bitar som blev över. Vi hade beställt några extra, ifall nån skulle ha glömt att anmäla sig.

Den var riktigt god igår oxå!

Kollade på nyheterna på TV:n. Usch, det här nedra kriget!

Frankrikes president sa efter ett samtal med Putin att det värsta ligger framför oss. Han tänker tydligen inte trappa ner eller dra sig ur Ukraina.

2 reaktioner på ”På glid

  1. Mums så gott m smörgåstårta 😋
    Ja beroende på vad det är för fyllning 🙂

    Hu för den isvandringen. 😱 Förstår att du/ni var slut i kroppen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s