Sovmorgon

I centrum på vägen hem igår knatade jag in på Clas Olsson. Men det jag skulle ha var slut. Vattendunk och ett spritkök. Men de beställer och skickar sms när det kommer. Det var några fler än jag som kommit på att det kan vara bra att ha…

Istället hittade jag födelsedagspresent till en födelsedag som kommer snart. Så det var ju bra!

Sen knatade jag hem och bara tog på myskläder och slog mig ner i soffan. Åt smörgåstårta även igår, så det var skönt att bara plocka fram.

Kollade på Livstid på SVTPlay, den är bra! 5 sangria av 5. Och så kollade jag så klart på Carina Bergfeldt. Markoolios mamma Irma var ju för skön! Sen kollade jag på några fler avsnitt av Livstid, innan jag bytte soffan mot sängen.

Det var SÅ skönt att inte ställa klockan på väckning idag!

Jag hittade reklam för en tandklinik på Facebook, och de hade en bild som visar precis det jag håller på med i munnen.

Än så länge har jag ju bara skruven, men snart så ska ju den nya tanden skruvas fast!

Jag kan tycka att det inte ens behöver fås att verka vara en olycka. Istället borde den som lyckas ha ihjäl Putin hyllas som en hjälte. Usch, jag brukar verkligen inte önska livet ur andra, men ska jag göra ett undantag så är det väl för honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s