Storbyk

Igår gjorde jag inte många knop. Men jag slängde in tvätt i maskinen och tumlaren några gånger. Under tiden maskinerna jobbade så låg jag i soffan och läste. Och sov middag.

Pallrade mig in i duschen till slut, och sen åkte jag hem till Nettis. En glad liten Korv kom rusande och slängde sig i famnen på mig när jag kom innanför dörren. Gosigt! Bäbis var på sitt rum, så jag gick upp och hälsade på henne oxå. Hon visade sina tavlor som hon målat. Ungsudden är så himla duktig att måla, tavlorna är verkligen fina! Vi sa att hon kanske ska ha en utställning på sitt rum, och ha vernissage.

Korven, 4 år, satt med pysselböcker. Hon är superduktig med siffror! Jag hjälpte henne med att läsa vad uppgiften var, sen räknade hon hur många det var osv. Ett litet geni!

Marja lagade en supersmarrig fiskgratäng till middag. Riktigt god!

Till 20.00 dukade vi fram snacks och läsk och kollade mello. Och Nettis, Systeryster och jag chattade under tiden i vanlig ordning. Så kul att vi 3 ”umgås” så här, oavsett var vi är!

Efter mello började vi kolla på West side story. Men den var en besvikelse, tyvärr. Den grep aldrig tag i en, och var alldeles för långdragen. Så vi såg inte klart den. Ingen av oss gillade den. Så jag åkte hemåt.

La mig och läste ett par sidor, men var så trött att jag snabbt släckte och somnade. Otroligt hur trött jag är, verkar kunna sova hur mycket som helst.

Nu har jag stoppat i en till laddning i tvättmaskinen, och så ska jag vika den torra tvätten från igår. Det får bli dagens uppgift!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s