Tvätta lite mer

Jag slängde in 2 laddningar tvätt till igår. Och vek allt från i lördags. Och så ställde jag undan gästsängen. Så nu är det enbart hemmakontor där igen.

Sen la jag mig i soffan och läste ut lin bok.

Den var riktigt bra! 5 sangria av 5!

När jag hade läst klart så gjorde jag mig iordning och knatade till tunnelbanan och åkte till M och L. Köpte med fikabröd på vägen, och den här gången kom jag ihåg att ta med presenten!

M blev jätteglad, så det var lyckat. Jag hade köpt en tunn morgonrock, som jag vet att hon letat efter ett bra tag. Hon fick en av mig för många år sen, som jag fått på Yasuragi. Och den håller på att ramla sönder nu. Hon lappar och lagar. Nu kan hon slänga den!

Vi fikade och babblade ett par timmar. De hade varit och röjt i Ms mammas hus inför försäljningen. Massor att ta hand om där, knökfullt med prylar. Och jag berättade om begravningen och hur allt gått med det. Och en massa annat babbel om högt och lågt.

Nu är jag på väg till jobbet. Jobbar på kontoret nu måndag till och med onsdag, sen hemma de andra 2 dagarna. Hoppas ni får en fin måndag så veckan startar bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s