Vänner

Igår efter jobbet åkte jag till Carina, och på vägen köpte jag med mat. Vi åt grillad kyckling, potatissallad och grönsaker. Mmm, så gott!

Sen fikade vi. Hennes ena dotter hade gjort en supergod oreotårta dagen innan, så det smaskade vi i oss varsin bit av.

Oxå babblade vi på om allt och inget. Kriget, så klart.

Jag kom på att när triangaköket kommer så måste jag ju ha nåt att elda med. Googlade och såg att det är T-röd, och de hade de på Clas Olsson. Så jag beställde det, och lampolja till alla mina fotogenlampor. Valde att hämta i butik, och 30 minuter senare fick jag besked att jag kunde hämta det. Jösses, så snabb service!

Carinas nya höft läker fint, och hon tycker så klart att det är superskönt att inte ha ont! Jag är så glad för hennes skull!

På vägen hem från Carina så knatade jag in på Clas Olsson och hämtade mina varor. Och hemma sen beställde jag även vattenreningstabletter på nätet. Så jag tror jag är så beredd man nu kan vara.

Men, en sak undrar jag… Toalett? Om vi nu blir utan vatten, så man bara har 1 dunk. Då slösar man ju inte gärna det i toaletten. Så, var ska man kissa och bajsa?

4 reaktioner på ”Vänner

  1. Dunken är nog med tanke på att hämta i vid tappställe. Så lite kan man nog spola med. Oftast finns det nog vatten att hämta någonstans.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s