In och ut i mataffärer

Det är ju inte enbart jag som kommit på att det kan vara bra att ha mat, vatten och ett spritkök hemma just nu.

I förrgår kollade jag efter mjölkpulver i affären där Carina bor. Slutsålt. Sen kollade jag i de båda mataffärerna i centrum. Slutsålt. Igår efter jobbet knatade jag först till 1 affär en bit från kontoret. Slutsålt. Och sen knatade jag vidare till en annan. Och där fanns det!

Nu är det bara vattenreningstabletterna jag beställt, vattendunken och triangaköket som ska komma. Sen har jag allt jag behöver för att klara mig en tid om det blir strömlöst och inget vatten i kranen. Det känns bra, men det känns ju inte bra att man ska behöva tänka på sånt. Inte av den här anledningen!

Igår hade jag avstämningssamtal med Bossen. Det känns alltid bra, och jag går alltid ifrån dem med en bra känsla och är peppad!

Jag sa att jag aldrig tänkt på mig själv som välorganiserad. Lollo sa, på vår pep walk, att hon tyckte jag var det och gav ett exempel.

Bossen log lite när jag sa det, och sa: – Det är ju rätt kul att du inte sett dig själv som välorganiserad, du som organiserat ett helt ”centralförråd” i ditt skåp!

Eeehh, ja, jo det är klart. Alla kallar mitt skåp för centralförråd, för jag har en massa bra att ha saker där. Och jag har sagt att så länge alla lägger tillbaka så låter jag mitt skåp vara olåst och det är bara att låna.

2 reaktioner på ”In och ut i mataffärer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s