Total förvirring

Jag har ju städning varannan vecka numera. Superbra! Men hon har inte fått mina nycklar än, då kusin behövde dem så jag måste släppa in henne. Alltså behöver jag jobba hemma när hon kommer. Så jag la in i vårt platsschema att jag skulle jobba hemifrån när hon ska komma andra gången. Framförhållning! Så nöjd med mig själv! Då…

Igår morse på tunnelbanan så sa de att det stod ett tåg med vagnfel på nästa station, så vi kunde inte åka vidare. Jag messade Bossen och berättade, och sa att jag kanske skulle bli sen. Jag visste att han skulle vara upptagen på förmiddagen, men tänkte att det ändå är bra att han får besked.

När jag kommer in på kontoret går jag förbi Nettis som hälsar, och jag säger att jag inte hinner babbla, jag är sen. Kastar ett öga på klockan på hennes dator, och ser att jag är 25 minuter TIDIG. Oj då, jag behöver inte direkt skynda mig, alltså. Messar Bossen igen och säger att jag hann i tid med god marginal. Får till svar: Hahaha, så klart du är! Han känner mig…

Jaha, jobbar på och har trevligt med kollegerna. Vid 13 ringer min mobil. Jag ser att det är städerskan och hinner tänka; Å, nej hon kanske är sjuk så hon avbokar imorgon. Svarar och hälsar. Och hon ber mig öppna. Eeehhhh, va? Idag?? Ja, onsdagar, varannan vecka, säger hon. Jaha ja… Så klart! Det var därför jag hade planerat att jobba hemma onsdagen, inte torsdagen. Som jag bytte, för jag fick för mig att det var på torsdagen hon skulle komma. Och blev så förvånad över eftersom jag hade för mig att jag lagt upp det så att jag skulle jobba hemma när hon skulle komma. Suck! Jag bad henne JÄTTEMYCKET om ursäkt. Stackaren! Hon fick bara vända om igen.

Tror det var tomt överhuvudtaget i min hjärna igår…

På jobbet har jag med pulverkaffe, så jag tar pulver i min kopp och går sen till kaffeautomaten och tar hett vatten. Igår, tog jag med koppen och när jag ska ta vatten så ser jag att jag ju glömt hälla i pulver. Är på väg att gå tillbaka när en kollega säger att jag kan ju ändå ta hett vatten och lägga i kaffet när jag kommer tillbaka. Smart… Så långt tänkte inte jag.

Jag skulle aldrig ha skrivit inlägget igår, om att jag är välorganiserad…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s