Oljud

Igår på hemmakontoret stördes jag av något jobbigt ljud som kom utifrån. Kollade ut genom fönstret men såg inget som skulle kunna vara orsak till oljudet.

M jobbar i en skola precis bredvid mitt hus, och hon skrev att det stod 2 stora bilar vid källaringången vid gaveln på mitt hus. Hon trodde att det kanske var ”sugbilar”, eller vad det nu kan heta. Så jag hoppas att de fixar det där avloppet som brukar lukta så illa i källaren.

Igår hoppade jag in och vikarierade ett tag på en annan tjänst igen. Bossen har frågat om jag är okej med att han lånar ut mig lite då och då när det krisar i det teamet, och det är det ju så klart! Det är kul att få göra lite annat ibland.

Igår fick jag syn på en lista med vad MSB rekommenderar att man har hemma i händelse av kris. I matväg, alltså. Och det var precis det jag redan har köpt hem! Innan jag läst deras rekommendation! Känner mig väldigt nöjd! Det enda jag inte tänkt på var torkad frukt, som så klart kan vara smart att ha. Men så kom jag på att jag har en påse russin sen i julas. Så det har jag ändå, alltså.

Jag har oxå köpt 2 förpackningar med våtservetter, så att jag kan tvätta mig hjälpligt om det inte finns vatten i kranen! Jag är så listig!! 😉

Igår kollade jag på första avsnittet av den nya säsongen av Outlander på Viaplay.

Den serien är SÅ bra! Och böckerna är superbra! Men riktiga tegelstenar.

Sen kollade jag på The island. Jag fattar inte hur de står ut? Ingen mat, sönderbitna av insekter och skitväder så de inte kan sova. Hua!! De är tuffa som inte bryter, tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s