Skrattar bäst som skrattar sist

Det finns de som fnissar åt mig, som köper hem survival kit. Nämner inga namn, men det är mig närstående personer.

Men när de skrattat klart säger de att de flyttar in hos mig om ryssen kommer! Jo jo, då passar det!

Och jag börjar inse att om jag ska leva i storfamilj så måste jag köpa mycket mer av allt! För jag måste ju så klart hämta hit pappsen oxå. Får kanske beställa fler dunkar och minst 1 triangakök till om det ska lagas storkok? Ja, förutom mer mat som jag ju kommer behöva…. Oj, oj, nu blev det mycket att tänka på.

6 reaktioner på ”Skrattar bäst som skrattar sist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s