Anders Bagge, och naturligt?

Jag måste börja med Mello. Alltså, Bagge!?!? Vilken otrolig skillnad på hans framträdande igår mot sist. Nu när han inte var lika nervös sjöng han alldeles otroligt bra!!

Han har ju en fantastisk röst, och sjöng med verklig inlevelse igår! Jag telefonröstade 2 gånger på honom. Och passade på att ringa det numret där man samtidigt skänkte pengar till Radiohjälpen och Ukraina.

Nu vann han ju inte, men jag tror ändå det var som en vinst för honom. Och låten som vann var bra. Tyckte de flesta igår var bra.

Jag kollade ihop med Nettis, fast vi låg i varsin soffa hemma hos oss själva. Chattandes. Systeryster var med sporadiskt, hon var med en massa tjejkompisar. Nettis sällskap i soffan gav upp innan Mello var över.

Lilla gokorv! Annorlunda sovstil…

Igår läste jag att en kändis, 52 år tror jag hon är, är gravid. Och jag är glad för hennes skull!

Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka att det är lite konstigt. Det finns folk som tycker det är onaturligt att homosexuella har barn. Men att en 52-åring är gravid, det kan ju på riktigt inte vara ”naturligt”?

En annan artikel talade om att en 62-årig artist ska bli pappa igen. För 6:e gången.

Jag tycker ingenting om det här egentligen, det bara väcker tankar.

Jag hade ju gärna fått barn. Det var en stor sorg för mig i många år att det inte blev så. Men jag hade ändå inte valt att få barn nu. Det hade känts fel, och jag tror inte jag hade orkat att vara småbarnsförälder nu. När jag var över 40 så kände jag att nu är det dags att sluta tänka att jag kanske, kanske kan bli mamma.

Nu är jag ju så lyckligt lottad att jag ändå fått 2 underbara barnbarn! Jag är ju mommo, extramormor, till Bäbis och Korven.

2 reaktioner på ”Anders Bagge, och naturligt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s