Aj i kroppen

Igår vaknade jag rätt tidigt. Har en period när jag inte sover halva dagen utan vaknar av mig själv vid 8-9 så där. För att vara jag är det tidigt en ledig dag.

Åt frukost i lugn och ro, sen tog jag på mig träningskläder för första gången på jag vet inte hur länge. Träningsväskan, en matta över armen och en spegel och så in i bilen.

Mattan och spegeln är över hemma hos mig, men Agneta vill ha dem. Himla bra! Så när vi nu skulle träna på Friskis nära där hon bor tänkte jag vara smart och ta med dem. Åkte hemifrån i, vad jag tyckte, god tid. Men att hitta parkering i stan tar tid… Snurrade runt ett bra tag innan jag till slut hittade en ruta. Kastade mig in på Friskis, där Agneta stod redo för att visa var blippmaskinen är och sen järnet ner till salen. Phu, i sista sekunden! Men jag hann!!

Det gick bättre än jag trott att träna, trots allt. Men så har jag tänkt förr när jag hållit upp länge. Sen andra gången, då tror man knappt att man ska överleva!

Efteråt så hämtade vi mattan och spegeln i min bil, och så knatade vi hem till Agneta och lunchfikade. Hon dukade upp goda pålägg, frukt, räkor, juice och kaffe. Så vi smaskade i oss samtidigt som vi babblade. Mysigt!

Sen på vägen hem hämtade jag ut ett paket och köpte söndagsbilagorna. Sen hem och tog en välbehövlig dusch!

Läste tidningarna, fikade igen, och sen läste jag bok. På kvällen kollade jag på Mästarnas mästare. De gick armgång först, och slet upp huden i händerna. Jösses, vilken järnvilja att fortsätta ändå!!

Idag vaknar jag med en lätt värk i typ hela kroppen. Mest rygg och rumpa. Och det lär ju bli värre under dagen. Hej träningsvärken!

Igår var det så skönt ute! Helt stilla, och sol. Nu var det visserligen sol, och rätt stilla. Men hu så kallt! Det var för tidigt för att solen skulle värma alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s