Fredagsslö

Igår jobbade jag på fram till 16. Vi ligger bra till på jobbet, vi har jobbat ner högarna och är i fas. Så himla skönt!

Jag jobbade hemma igår, så när jag slutat jobba fixade jag lite hemma. Bland annat så gjorde jag plats för vattendunken i skafferiet.

Där står den mörkt och med ventilen lite öppen även svalt. Den här årstiden i alla fall. Så det funkar bra!

Hade funderat på var jag ska ha dunken. Hade fått för mig att den nog var för hög för att kunna stå i skafferiet. Så ett tag tänkte jag att den kanske skulle stå på skohyllan i garderoben. Men när jag testade så fick den plats på flera av hyllorna i skafferiet. Vilket ju kändes bättre än att ha den i garderoben! Hahaha!

Sen inventerade jag mitt spritförråd.

Jag antar att sprit inte kan bli för gammal, men det känns ju knäppt att det bara står i skåpet. År efter år… Så jag ska ta med de här flaskorna när jag ska på fest ikväll. Kanske att nåt kan gå åt!

Sen hade jag fixat klart, och satte mig och läste ett tag. Senare så satte jag på TV:n och kollade bland annat på Carina Bergfeldt. Säsongsavslutning igår. Magnus Uggla, han är ju för skön!

Idag fyller DrGudsonen år. Han är ju vuxen, jag vet det. Men hur gick det till?? Tycker det var nyss han och hans syster var småknattar. Och nu är han 25 år. Och läser till läkare!! Så duktig, och stoltare Gudmor finns nog inte.

Ja, kriget fortsätter, tyvärr. Hade ju så klart hoppats på att det skulle sluta snabbt.

En sann hjälte!

2 reaktioner på ”Fredagsslö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s