Inget förtroende

Igårkväll fick jag ett sms. Av städerskan. Hej, hej! Jag vill bara påminna om att jag kommer till dig imorgon eftermiddag.

Så gulligt! Jag svarade så klart och tackade, och att jag kommer ihåg att hon ska komma. Skrev oxå att hon är väldigt välkommen!

Efter en stund så insåg jag att det förvisso var väldigt gulligt av henne att påminna. Men… Det innebär ju att hon inte litar på att jag ska komma ihåg nu heller. Jag har inte gjort ett så bra första intryck, direkt.

Idag ska hon i alla fall få nyckel, så då är det inget problem längre sen. Och jag kommer försöka jobba på kontoret när hon är här. Det är antagligen skönare för henne, och mig, om jag inte är hemma när hon städar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s