Pappsens födelsedag

Igår fyllde pappsen 81 år. Goa pappsen!

Så efter jobbet igår kastade jag mig i bilen, åkte till Långtbortistan och plockade upp Systeryster och så till centrum och mötte pappsen. Vi hade bokat bord på en restaurang där.

Pappsen hade tagit sina fina byxor och skjorta, dagen till ära. Han var så fin! Vi åt förrätt och varmrätt och satt och babblade och hade trevligt. Pappsen var väldigt nöjd, och tyckte det var gott och trevligt. Ingen av oss orkade någon efterrätt, så det hoppade vi över.

När vi sagt hej då till pappsen så åkte vi hem till Systeryster.

Vi tog lite vin och kollade på Masked Singer. Så kul att försöka gissa vilka de är! Och så fick vi så klart, som alltid, skrattanfall då och då. Åt typ ingenting särskilt.

Inatt vaknade vi av att det blåste storm ute! Jag trodde taket skulle blåsa av! Och Systeryster hade gått ner och lagt sig i soffan, för utanför deras sovrum smällde en lös bräda på balkongen så hon inte kunde sova.

Efter frukost åkte jag hem, och hann bara vara hemma i 30 minuter så ringde Nettis. -Har du lust att åka med till MOS? Ja, så klart! Så av med myskläderna och så dra på nåt anständigt. Nettis satt redan i bilen när hon ringde, så hon kom lagom när jag bytt om.

Hon skulle kolla om de hade ett par skor hon letat efter i en butik. Och de fanns här, i rätt storlek. Så medan hon provade dem fick jag syn på ett par skor som i princip hade mitt namn på sig!

Ja men, jag skulle ju bara följa med som sällskap… Men vem kan motstå?? Inte jag, tydligen! Så de fick följa med!

Nettis bokade tid för att fixa naglarna så medan hon gör det sitter jag och äter lunch.

Jag tog med min bok, för jag visste att hon skulle fixa naglarna. Så mysigt att sitta och titta på folk, läsa och äta smarriga räkor!

4 reaktioner på ”Pappsens födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s