Sommartid

Jag ställde om mina klockor innan jag la mig i lördags. Tyvärr glömde jag ställa om kroppen…

Vaknade till och tänkte att det nog var tidigt, det verkade inte vara så ljust ute. Men jag vänder mig om och kastar ett öga på klockan. 10. Klockan är 10. Eller, igår var hon 9 så här dags. Men jag trodde hon skulle vara typ 7.

Nä men då kanske man ska ta och pallra sig upp då? Sagt och gjort, upp och fixa frulle och sen på med träningskläderna.

Träffade Agneta på Friskis, och precis när det drog igång kom även Maria infarandes. Ett pass med högt tempo, jag var verkligen heeelt slut efteråt! Men det var ett bra pass.

Agneta behövde sticka direkt, men Maria och jag satte oss och tog en fika på ett café i närheten. Mysigt att hinna babbla en stund. Sen körde jag henne hem, och sen handlade jag lite innan jag åkte hem till mig. Åt ett mellanmål innan jag duschade.

Läste söndagsbilagorna och myste i soffan. Vattnade alla blomster och sen fixade jag naglarna. Det var dags att ta bort skatt lack. Så nu målade jag på nytt som matchar de nya skorna!

Så idag har jag trippat till tunnelbanan med dem och min rosa kappa. Känner mig så piffig!

Men, när jag kom ut i farstun såg jag att jag hade blå byxor på mig. Men va f*n då?? In igen, av med kappa, halsduk, skor och brallor. Och så på med de svarta brallorna. Och sen på med allt det andra och ut igen! Jag har likadana byxor i blått och svart. Och nyvaken såg jag inte att det var de blå jag ryckte tag i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s