Vinnare

Igår hade vi tema hälsa och välmående på kontoret. Så innan vi började jobba bjöds det på frukost. Så gott och lyxigt att sitta i lugn och ro och äta en god smörgås och dricka kaffe ihop. Sen hade vi en liten mini-gympa, eller snarare uppvärmning tillsammans innan vi började jobba.

Bra start på arbetsdagen! Sen fick vi mejl ett par gånger under dagen med nån liten rörelse att göra för att inte sitta helt still och få ont.

Frukt och annorlunda godsaker bjöds det på.

Jag var klart skeptisk, gillar inte dadlar. Men de var supergoda! Det fanns fler smaker, men de 2 var mina favoriter.

Sen var det tävling, vem som kunde göra plankan längst. Jag tänkte att jag är med, kanske, kanske att jag i alla fall inte ger upp allra först.

Vi var väl 6-7 stycken och så satte vi igång. Och en efter en gav upp, och förvånat insåg jag till slut att det bara var jag och en till kvar. Och då tänkte jag att fasiken heller, då ska jag baske mig inte ge upp! Och se på 17, jag vann!! Vem hade trott det?? Inte jag… Så det var kul!! Nån liten muskel och viss uthållighet har jag tydligen ändå.

Efter jobbet åkte jag hem till Anita, som var själv hemma i deras lägenhet som de nyss flyttat in i. Så himla fin!! Och de hade redan fått upp alla kartonger och möbler på plats.

Vi tog med Otto och gick till hundrastgården där han busade runt med en massa andra hundar. Sen beställde vi mat från Pinchos, och tog med hem och åt. Mmm, så smarrigt!

Anita duschade av Otto en massa damm i pälsen. Det var så torrt i rastgården.

Han är inte helt nöjd att bli blöt, stackaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s