Förvirrat väder

När jag vaknade igår så snöade det ute. Ja, självklart var det ute….

Jag var glad att jag skulle jobba hemifrån så jag slapp gå ut i snöyran!

Tills jag kom på att jag behövde gå till hyresvärdens kontor för att hämta en låsbricka som jag beställt… Tusan oxå!

Men jag hade tur! När jag hade lunchrast så snöade det inte, så jag knatade iväg till centrum och fick min låsbricka till porten. Och gjorde dessutom kopior på mina dörrnycklar, så nu har jag komplett, en extraknippa. Köpte en sallad oxå, så jag hade lunch. Lagom när jag satte mig vid datorn igen så satte det igång och snöa igen. Phu, vilken tur jag hade som hann i luckan mellan ovädren!

Fick syn på att en av mina gröna växter (heter de elefantöra?) blommar!

Inte så himla vacker, men nån slags blomma är det där i mitten! Har aldrig sett det tidigare. Så jag antar att den trivs där i sin tekopp!

Igårkväll la jag en av mina helvita handdukar i blöt med klorin i vattnet. Jag fattar inte, men den var missfärgad i mitten. Och hur blir det så?? Jag torkar ju händerna när de är rena, efter att jag tvättat dem. Varför blir handduken då mörk, ser smutsig ut? Ser så ofräscht ut!

3 reaktioner på ”Förvirrat väder

 1. Här har vi full vinter än, det var soligt och även varmt en period, så de stora snöhögarna krympte bra och vägarna blev helt bara och torra, men nu snöar det för fullt igen, även i helgen kom det snö.
  Dendär växten har jag inte sett blomma tidigare. Trevligt med överraskningar, när växterna bjuder på en el flera blommor 👍😊

  Gilla

  1. Hua, jag längtar efter vår nu! Vi fick några dagar med vårväder, och all snö smälte bort. Nu är det lite vitt här och där igen..

   Ja, det är en trevlig överraskning att den blommar!

   Gillad av 1 person

   1. Ja vintern kunde nog gott ge vika nu och låta våren träda fram ordentligt. Åtminstone vi har haft en lång vinter, allt sen mitten av November. Den har varit snörik mest hela tiden.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s