Brrr!

Jag såg att det var frost ute men jag kollade aldrig termometern innan jag gick hemifrån.

Det måste vara ganska många minusgrader, för jäsikens vad kallt det är! Fryser både om benen och om ansiktet. Hua!!

Igår jobbade jag 14-20, och jag började med att hålla i en liten utbildning för 2 kollegor. Det gick jättebra, de är duktiga och kommer göra ett toppenjobb!

Sen besvarade jag mejl och sist inkommande samtal från våra kunder. Bara trevliga människor som ringde, så vi hade bra samtal!

När jag hade jobbat klart tänkte jag kolla en stund på TV men i vardagsrummet kunde jag bara se på Netflix och andra såna kanaler. Helskumt! När jag valde de vanliga kanalerna så var det bara svart i rutan. Gick in i sovrummet och kollade hur det var på den TV:n, och det var likadant där. Klickade hej vilt, stängde av och satte på och rätt vad det var så funkade det! Tänkte att det var nåt tillfälligt, så jag gick ut i vardagsrummet igen. Men icke, där var det fortfarande svart. Jaha ja, bara att kolla i sovrummet då.

Och så har jag kommit på att jag ligger helt rätt i tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s