Plankan

Hur kunde jag glömma att berätta det här??? Jag berättade för Systeryster att jag vann plankan-tävlingen på jobbet. Och sa att hon måste ju klå mig!! 18 år yngre än mig, och med en pågående 40-årskris. 😉

Jaha, så på med tidtagarur och så stå i plankan. Och redan efter 1 minut kände jag mig trött. Tänkte att jag måste ju i alla fall stå lika länge som sist, annars kommer syrran tro att jag ljög om att jag stod 3 minuter och 9 sekunder. Så jag härdade ut. Vi stånkade båda 2 och beklagade oss över hur nedra tungt det var! 3, 30 gav Systeryster upp och jag någon sekund senare! Ha, tanten slog sin unga syster!!! Moahaha!!

2 reaktioner på ”Plankan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s