Systeryster

Igår skickade Systeryster ett meddelande och frågade om jag inte ville komma över. Så klart jag ville! Först skulle jag bara fixa lite.

Packade nattväska, sen net till bilen och drog iväg till däckverkstan. De tog av vinterdäcken och satte på sommardäcken. De 2 nya och 2 av mina gamla som är okej fortfarande. Snabbt och effektivt, som alltid där. Dessutom ville de först bara ha betalt för däckbyte. Inte mig emot, men jag talade om att de nog även ville ha betalt för de 2 nya däcken. Ja, just det ja, det ville de ju så klart. Hahaha!

Åkte hem och lastade in vinterdäcken i garaget, och sen in till stan. Hämtade upp en extrasäng och elementskydd hos Anita. De blev över i deras flytt, så jag ska se om jag kan ha något av dem för mina element. Och så kanske byta ut min smala extrasäng, eller ha båda. Ska se hur jag löser det!

Sen styrde jag kosan mot Långtbortistan och Systeryster. Vi åkte ner till deras centrum och hämtade ut ett paket och kollade i några affärer. Men Systeryster hittade inte det hon ville ha. Så vi köpte med varsin poké bowl och tog med hem till lunch. Slappade inne, för lagom när jag kom var det mulet. Och kallt. Det var strålande sol på förmiddagen, men kallt.

Pussade och kramade puddingarna massor. Goa ungar!! ❤️

Vi kollade på några avsnitt av Bäst I test och skrattade. Alltså, det måste ju vara superkul att spela in det programmet!

Sen kollade vi på Let’s dance. Det är lite kul.

Sussade kvar och åt frukost ihop innan jag packade ihop mig och for hemåt. Har nu släpat upp säng och annat från bilen, och ska se hur jag ska göra med det här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s