Födelsedag

Idag skulle mamma ha fyllt 78 år.

Mamma, som hade sån humor, som var klok och varm. Men som tog slut alldeles för tidigt, bara 44 år gammal.

Ibland funderar jag på hur det varit om hon inte varit så sjuk, och hur vi hade haft det om hon levt. Jag tror vi hade haft en massa kul ihop!

Även Anna-Lotta fyller år idag, så henne ska jag skicka ett grattis till lite senare. Det känns bra att gratta henne idag, att ha nån att fira lite!

Elefantörats blomma har vecklat ut sig och blivit en liten stängel, liksom.

Ska bli intressant att se om det kommer att bli blommor av det där. Bara de inte doftar lika starkt som Dracenans blommor gjorde. Den doftade så starkt att jag ryggade tillbaka när jag öppnade ytterdörren.

Igår kollade jag på ett program om 2 överviktiga systrar. Den ena, som väger nästan 300 kilo skulle till tandläkaren. Det var första gången på 10 år, och hon sa att det var på grund av vikten hon inte gått innan. Jag funderade på vad vikten hade med det att göra. Men så sa tandläkaren att han kollat vilken vikt som var max för hans stol, så att det skulle vara säkert för henne att lägga sig i den. Ja, så klart, den kunde ju ha brakat. Hua…

Han frågade henne hur ofta hon borstar tänderna. – I alla fall 2 gånger i veckan, svarade hon. 2 gånger i VECKAN??? Hur kan man inte borsta tänderna?? Om man nu inte är rädd om tänderna, så vill man väl åtminstone ha en fräsch andedräkt? Jag fattat verkligen inte det.

Agneta försökte få mig att boka ett gympapass med henne på lördag morgon. Men det var så tidigt… Och lördag… Och i stan…

6 reaktioner på ”Födelsedag

  1. Fina Marianne saknar henne, grattis på din dag hoppas att du firar din dag med min mamma ❤️

    Gilla

  2. Många minnen jag också från Marianne. Väldigt tråkigt när dom går för tidigt. Min gick vid 52. Hare gött kompis så minns vi lite idag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s