Nääää

Som sagt, aprilväder…. Det är inte roligt!

Det brukar ju oftast smälta bort med en gång, men inte ens det gör det. Helt vitt ute idag. Och små flingor i luften idag med…

Igår på lunchrasten snabbade jag mig på upp till centrum. Systeryster ska på maskerad ikväll, och var på jakt efter en sak. Jag var in i 3 olika affärer, men tyvärr så fanns det inte nånstans. Hon får ta till plan B.

Lunch åt jag vid skrivbordet samtidigt som jag jobbade. Funkar bra, när man inte ska prata med kunderna utan bara skriva till dem.

Efter jobbet var jag och fick massage. Så skönt! Det var en annan kvinna än den jag oftast har, och hon var jätteduktig. Men hon ville prata lite ibland. Och hennes engelska var inte den bästa… Först pratade hon thai med sin väninna, men så efter en stund insåg jag att det var mig hon pratade med. Och att det visst var engelska. Oj då, så jag ansträngde mig att förstå. Jag tror att hon efter 2 år äntligen skulle åka hem och hälsa på sin familj i Thailand. Förstår att det måste varit tufft att inte kunna träffas under hela pandemin.

Hemma så kollade jag in elefantörat.

Blomstängeln blir längre och längre. Jag undrar om det är knoppar, som kommer slå ut till nån slags blommor tillslut?

Så nyfiken på vad det kommer bli av det!

Jaha, idag ska jag och sommardäcken åka till Långtbortistan. Får väl köra i 30 eller så…

Men jag tror i och för sig att vägbanorna är snö- och isfria. Tror, eller hoppas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s