Påskpynt

Igår bestämde jag att det var dags för lite påskpynt. Ja, på naglarna alltså.

Jag är nu ett vandrande påskris. Jag försökte med detta mana fram lite vår. Men snön yrde utanför fönstret under tiden jag målade på nagellacket…

Det gick trots snöandet bra att köra till Långtbortistan. Phu!

Systeryster och Svågern skulle på 40-årsfest med Schlagertema och i vår familj går man som bekant all in när man får tillfälle att klä ut sig!

Får jag presentera Conshita Würst.

Vackrare får man leta efter, eller hur??

Och här behövs nog ingen närmare presentation:

Lena Ph, herself, med mickstativ och allt!!

Några av de andra kom på fördrink och pizza hos oss, och det var så kul att träffa Systerysters vänner som det var länge sen jag träffat. Sen körde jag dem, och ett träd(!) till festen. Trädet var en del av födelsedagspresenten.

Sen plockade jag upp Lillpudding, och åkte först till en godisaffär där han fick välja lördagsgodis. Han är så fin, han går inte bananas, utan väljer noga och tar en rimlig mängd. Så jag frågade om det inte var något mer han ville ha, men nej, han var nöjd.

Sen åkte vi och åt sushi, som han älskar. Och vi satt och pratade under tiden. Bland annat så pratade vi om mormor, min styvmor, och minnen av henne.

När vi kom tillbaka hem så hade Storpudding några kompisar hemma, och de hade tagit sina moppar och åkt och köpt hem middag, läsk och godis. Nu satt de i vardagsrummet och babblade, och jag gick ut i köket och plockade undan efter festprissarna. Lillpudding hjälpte till lite, sen gick han upp på sitt rum och satt och spelade på datorn med en kompis.

Jag tänkte att eftersom tjejerna satt i vardagsrummet, så kunde jag ju gå upp till Systerysters och Svågerns sovrum och kolla på TV, men innan jag var klar i köket hade tjejerna knatat upp till Storpuddings rum. Av alla skratt att dömma så hade de väldigt kul! Så härligt att höra!

Jag kollade på TV, och Lillpudding kom ner en sväng innan han gick och la sig.

När Storpuddings kompisar gett sig iväg gick hon oxå och la sig. Hon hade börjat jobba kl 7 på morgonen så hon var trött. Hon är så duktig, har bra betyg och jobbar extra en del helgerna en mataffär. Jag är så himla stolt moster till Puddingarna, världens goaste!

Vid 3 kom schlagersångerskorna hem igen, och jag gick upp och mötte dem. Trötta, med ömma fötter, men de hade haft superkul! Svågern var angelägen att få bort allt smink och nagellack, för han skulle iväg på fotbollsmatch med Lillpudding nu på morgonen. Även Lillpudding hade noga förhört sig om att pappan skulle komma som sitt normala jag, och inte Conchita väl!?!?

2 reaktioner på ”Påskpynt

  1. Jättefina naglar👍 Och vilken galet härlig familj du har! Svågern och syrran herregud 😂😂😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s